Op 15 juni a.s. organiseert het college van B&W een informatieavond over de ‘subsidiebeleidsregels activiteitensubsidie’ voor 2016 en verder. Belanghebbenden zijn van harte welkom om deze informatieavond bij te wonen.

Waar staan we nu?
Op 20 januari jl. zijn de kaders voor het nieuwe subsidiebeleid vastgesteld, te weten het Subsidiebeleidskader Sociaal Domein Langedijk 2015 en de Algemene Subsidieverordening Langedijk 2015. Subsidieontvangers zijn daarnaast onlangs geïnformeerd over het gegeven dat de termijn voor subsidieaanvragen is verschoven van 1 juli naar 1 oktober 2015. 
In de afgelopen periode is uitwerking gegeven aan de subsidiebeleidsregels voor de activiteitensubsidie. Ook is hier de klankbordgroep die vanuit de raad is samengesteld bij betrokken. Definitieve besluitvorming door het college over de subsidiebeleidsregels staat gepland voor eind juni.

Informeren en consulteren
Het doel van de avond is tweeledig: informeren en consulteren. De hoofdlijnen van de nieuwe subsidiebeleidsregels (in concept) zullen worden toegelicht en aanwezigen kunnen hierop reageren en reflecteren. De avond wordt gehouden in het gemeentehuis van 20:00 tot 22:00 uur (met inloop vanaf 19:45 uur).

Aanmelden
Aanmelden voor deze avond is verplicht en kan per email. Vermeld daarbij de naam van de organisatie en de naam/namen van degene die komt/komen (maximaal 2 personen per organisatie toegestaan). Aanmelden kan tot uiterlijk 10 juni 2015.

Bekeken: 4316x