Langedijk Centraal

Het Amerikaanse sportmerk Under Armour wordt voor meerdere seizoenen de officiële kledingleverancier van de A-selectie en AZ Jeugdopleiding. AZ gaat in het seizoen 2015-2016, mede door inspraak van de supporters, weer in een volledig rood thuisshirt spelen, herinnerend aan de succesvolle perioden in haar geschiedenis.

In juni zal het ambitieuze Under Armour, met haar Europese basis in het Amsterdamse Olympisch Stadion, het AZ Fancentrum restylen en haar producten beschikbaar te maken voor fans. Naast kleding worden ook onder meer AZ-replicaproducten verkrijgbaar via de club en Underarmour.nl.

“Under Armour is een sterke partner die dezelfde ambities heeft als AZ. Het staat voor presteren en innoveren”, stelt Directeur Algemene Zaken Robert Eenhoorn. “In Amerika is Under Armour inmiddels een stevige top-3-speler.”

Naast AZ werkt Under Armour met onder meer Tottenham Hotspur (Engeland), en São Paulo (Brazilië). Ook werd rijzende ster Memphis Depay onlangs gecontracteerd. Het merk heeft ook veel topatleten uit andere sporten onder contract. Het levert ook de grootste gezondheids- en fitnessapplicaties zoals UA Record en MapMyFitness.

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Langedijk Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@langedijkcentraal.nl