Eind november zijn de gemeenteraadsverkiezingen voor de nieuwe gemeente Dijk en Waard. Vrijdag 12 november gaan de lijsttrekkers van alle partijen die meedoen aan de verkiezingen voor het eerst 'in het openbaar' met elkaar in debat. Het debat heeft als naam 'Hallo Dijk en en Waard' meegekregen. De politieke degens zullen gekruist worden rond diverse thema's zoals wonen, cultuur en natuurlijk ook de fusie.

Streekstad Centraal en NH Media organiseren het debat en zenden het uit op televisie en via Internet. Alle aan de verkiezingen deelnemende partijen zijn uitgenodigd en zullen bij het debat aanwezig zijn. Hoe de vertegenwoordigers van de politiek partijen het er af brengen is vrijdagavond vanaf 19:00 uur te volgen via Streekstad Centraal (Ziggo kanaal 42), via Youtube en NH Media.

 
Pin It
Bekeken: 1968x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/