Op 1 januari is de gemeente Dijk en Waard een feit en dat wordt gevierd. Hoe, dat mogen alle inwoners, bedrijven, verenigingen, stichtingen en andere organisaties in Langedijk en Heerhugowaard verzinnen. Om de aftrap nog feestelijker te maken lanceren de gemeenten een tweede subsidieronde via het Dijk en Waard Fonds 2022.

Alle sportieve, culturele en sociale ideeën zijn welkom, zo lang ze maar bedoeld en toegankelijk zijn voor alle inwoners van Dijk en Waard. Te denken valt bijvoorbeeld aan een gezamenlijk toernooi of dansfeest, een ontmoetingsbankje of een korenlint.

De hoogte van de subsidie hangt af van het beoogde aantal deelnemers aan de activiteit. Voor een activiteit met maximaal 20 deelnemers wordt hooguit 1.000 euro subsidie verstrekt, voor een activiteit voor 21 tot 50 deelnemers tot 2.500 euro, voor 51 tot 100 deelnemers tot 5.000 euro en voor 100 deelnemers of meer tot 10.000 euro. Als er meer geld wordt gevraagd dan er in het fonds zit, wordt subsidie naar rato uitgekeerd.

Eerder dit jaar vond een eerste subsidieronde plaats. Er zijn toen 35 aanvragen gedaan, waarvan er 30 recht hadden op subsidie. De ideeën voor dit jaar waren zeer uiteenlopend en boden voor elk wat wils: van een levende standbeelden expo tot een podiumtoer, van een bakwedstrijd tot een fietstocht. Op samenwerkendijkenwaard.nl is een overzicht te vinden.

Subsidie aanvragen kan met een goed geformuleerd plan tot en met 25 november via samenwerkendijkenwaard.nl. De toekenning gebeurt nog dit jaar.
Pin It
Bekeken: 1757x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/