Zaterdag 30 oktober is de uitgestelde Langedijker Veteranendag. Normaal wordt de dag georganiseerd voorafgaand aan de Landelijke Veteranendag in juni, maar door de coronamaatregelen ging dat niet. Daarom is de lokale versie pas eind deze maand. Er is een mooi programma opgesteld, met al vanaf 23 oktober en expositie in de raadzaal in De Binding.

Tijdens de Langedijker Veteranendag zal burgemeester Leontien Kompier de veteranen toespreken en houdt Kapitein ter zee, Joyce Havers-Metz, een lezing. Als eerbetoon hangen er in de raadzaal foto’s van militairen uit Langedijk, die sneuvelden tijdens de Tweede Wereldoorlog in onder andere Nederlands-Indië en Korea.

Veteranen  in gemeente Langedijk hebben een uitnodiging per post ontvangen. Veteranen die per ongeluk over het hoofd zijn gezien, kunnen zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0226-334608.
Pin It
Bekeken: 1685x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/