Bij een auto-ongeluk op de N246 bij Wormerveer is woensdagavond een 28-jarige vrouw uit Wormer om het leven gekomen. Twee andere bestuurders, allebei woonachtig in Heerhugowaard, raakten gewond en zijn naar het ziekenhuis gebracht. De 30-jarige man uit Heerhugowaard die een personenauto bestuurde is donderdagochtend aangehouden en wordt verhoord. De 53-jarige Heerhugowaarder die een bestelbus bestuurde, valt volgens de politie weinig te verwijten. Dat meldt mediapartner NH Nieuws.

Het ongeluk gebeurde gisteren rond 22:00 uur. De politie trof een 'grote ravage' aan op de provinciale weg; alle drie de auto's waren zwaar beschadigd. Vermoedelijk is de 30-jarige man uit Heerhugowaard met zijn auto op de auto van de 28-jarige vrouw gebotst. Door de klap kwam het slachtoffer op de verkeerde weghelft terecht, waar de bestelbus van de 53-jarige Heerhugowaarder op haar auto knalde.

Volgens de politie kon de bestuurder van de bestelbus, een 53-jarige man uit Heerhugowaard, de vrouw 'met geen mogelijkheid ontwijken'. De bestelbus kwam na de botsing op de kant terecht en vatte vlam. Het vuur sloeg over naar de auto van de 28-jarige vrouw, die bekneld in de auto zat. De brandweer kon haar uit de auto bevrijden, maar het letsel was al te ernstig. Ze is overleden aan haar verwondingen.

Het is niet bekend hoe het nu gaat met de beide mannen uit Heerhugowaard die bij het ongeval gewond raakten.

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Langedijk Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@langedijkcentraal.nl