Dit jaar is er weer een NOC*NSFโ€ฏ Nationale Sportweek, en die vindt plaats van vrijdag 17 tot en met zondag 26 september. Actief Sport & Events begint tijdens deze week een nieuw sportseizoen samen met de lokale sportaanbieders om iedereen in Langedijk in beweging te krijgen. Er is een speciale actie bedacht: โ€˜Scoor een gratis lidmaatschap naar keuze!โ€™

Vrijdag 17 september om 16:00 uur wordt bij Sportcentrum Aerofit in Noord-Scharwoude afgetrapt met een dansworkshop voor kinderen vanaf 6 jaar. Vanaf 17:00 uur zijn de volwassenen aan de beurt bij 't Bakkershuys in Broek op Langedijk met activiteiten van Actief Sport & Events, Supschool Cup of Sup en Loopschool Stap voor Stap. Van 21:00 tot middernacht is er vrijdansen bij Dansschool Schavemaker in Noord-Scharwoude.

Wie een scorekaart meeneemt en deze bij drie activiteiten laat afstempelen maakt kans op een gratis lidmaatschap naar keuze. Inleveren kan tot en met maandag 27 september bij De Binding in de Langedijk Actief bus. Meer op actiefsportenevents.nl.

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Langedijk Centraal? Belย 072 844 98 48ย of mail ons: info@langedijkcentraal.nl