Dinsdagochtend is rond 11:00 uur op de Toermalijn in Heerhugowaard een postbode in haar bus gegijzeld en met een pistool tegen haar hoofd gedwongen om naar het Geestmerambacht te rijden. Daar hebben de daders de pakketten uit de bus in een eigen voertuig geladen. Daarna zijn ze er vandoor gegaan en ze zijn nog niet gevonden. De politie zoekt getuigen.

Rond 12:00 uur gingen de daders er vandoor en bleef de vrouwelijke postbezorger achter. Een bezoeker van het recreatiegebied trof haar aan, ze was erg overstuur. Daarop is alarm geslagen bij de politie.

De politie kan de gijzeling en beroving nog niet officieel bevestigen, maar onze verslaggever meldt dat er urenlang onderzoek is gedaan op de parkeerplaats van het Geestmerambacht. Ook is er een zoekslag gemaakt met speurhonden. De lege bestelwagen stond met de deuren open geparkeerd in een hoek van het parkeerterrein.

PostNL bevestigt dat er een beroving is geweest van een vrouwelijke medewerker. Zij maakt het naar omstandigheden goed, aldus de woordvoerder. De politie is gevraagd naar meer informatie en bevestiging, maar de politiewoordvoerder verklaarde niet op de hoogte te zijn.

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Langedijk Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@langedijkcentraal.nl