De Dijk&Waardse Onafhankelijke Partij heeft haar kiezerslijst tijdens een ledenvergadering vastgesteld.  “Een sterke mix tussen Heerhugowaarders en Langedijkers, jong en wat ouder en ervaring plus nieuwkomers”, vindt DOP-bestuursvoorzitter Kees Mertens.

Onlangs werd al bekendgemaakt dat John Does voor de tweede achtereenvolgende keer lijsttrekker is. “Ik ben blij met de waardering en het vertrouwen dat ik wederom van mijn partij heb gekregen. Ik ben ontzettend trots dat ik de partij met deze prachtige kandidaten in de verkiezingen mag aanvoeren”, reageerde de Waardse wethouder.

Op plaats twee staat Carola van 't Schip, een bekend gezicht in zowel Dijk en Waard als ver daarbuiten. Met haar Stichting “Carola Helpt” zamelt zij geld in om de ontwikkeling van immuuntherapie in het Antoni van Leeuwenhoek te steunen in de strijd tegen kanker. Voor plek drie hebben de leden René Schoemaker gekozen, de huidige DOP-fractievoorzitter in Heerhugowaard. Op de vierde plek staat zoals al gemeld Jan Kramer uit Zuid-Scharwoude, die over is gekomen vanuit CDA Dijk en Waard.

De top 10 wordt gecompleteerd door:
5. Monique Bankras (Heerhugowaard)
6. Kees Tesselaar (Heerhugowaard)
7. Niek Hendriks (Zuid-Scharwoude)
8. Francis de Nijs (Heerhugowaard)
9. Henk Corbee (Sint-Pancras)
10. Leo Dickhoff (Heerhugowaard)

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Langedijk Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@langedijkcentraal.nl