De kermis van Zuid-Scharwoude stond op de tocht, maar er is een oplossing gevonden om deze door te kunnen laten gaan met de huidige beperkingen. Om binnen de coronaregels voor kleinschalige evenementen te blijven, komt er een feestterrein voor hooguit 750 bezoekers, met maar één podium. De kaartverkoop start zaterdagochtend 10:00 uur.

De Zuid-Scharwouder kermis, De Roode Leeuw en De Schelvis hebben de kermis gepland van 19 tot en met 21 september. Nog even onder voorbehoud, want het kabinet komt binnenkort met een corona-update. Voor elke dag zijn er 750 tickets en de minimumleeftijd is 18 jaar. Er zijn geen combi-tickets maar je kunt wel tot vier kaartjes voor één dag kopen. Wie er net naast grijpt, kan zichzelf op de reservelijst zetten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bezoekers dienen legitimatie en een QR-code bij zich te hebben, om aan te tonen dat ze getest dan wel volledig gevaccineerd zijn, en er moet een gezondheidscheck worden ingevuld en ondertekend.

De line-up voor de optredens wordt nog bekendgemaakt. De entree van het festivalterrein is zondag open van 15:00 tot 18:00 uur en maandag en dinsdag van 13:00 tot 16:00 uur. Wie te laat is heeft pech. Die wordt ingeruild voor een reservist. Tickets via eventix.shop. Meer info onder andere op facebook.com/deroodeleeuw2.

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Langedijk Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@langedijkcentraal.nl