MoxCon is zondag 12 september terug in de lighallen van Museum BroekerVeiling. MoxCon is dé bordspellenbeurs van Noord-Holland. Er zijn deze keer nog meer spelmakers en speluitgevers en er wordt een Magic: the Gathering toernooi met vijf ronden gespeeld. Ook cosplayers en larpers kunnen hun hart ophalen.

Bezoekers kunnen het opnemen tegen de bedenker van ‘Rifugio’ of de uitgevers van ‘Raccoon Tycoon’. Er is een ruime keuze uit spellen, zoals 'Tokken' (een verbeterde versie van Keezen), het coöperatieve ‘de Familie Stapel', diverse miniature wargames en smart games, en de nieuwste spellen van onder andere 999Games, White Goblin Games en H.O.T. Games. Ook kunnen ze de via crowdfunding ontworpen spellen ‘Kickstarter’ en ‘Voor de Kunst’ testen, en meerdere miniature wargames en smart games uitproberen.

Speelotheek ‘de Zusjes’ laat zien hoe pedagogisch verantwoord te spelen en de Nederlandse Vereniging voor Autisme laat je kennis maken met de wereld van autisme.

MoxCon ’21 duurt van 10:00 tot 17:00 uur. Gratis kaartjes en meer informatie zijn verkrijgbaar via moxcon.nl. Kijk ook op Facebook en Instagram.

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Langedijk Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@langedijkcentraal.nl