Inwoners van Langedijk en Heerhugowaard maken goed gebruik van de mogelijkheden om mee te denken en te praten over gemeente Dijk en Waard. Deze zomer zijn onder de noemer ‘Onze kijk op Dijk en Waard’ allerlei initiatieven opgezet zoals een online gespreksplatform, grote prikborden en verbindende activiteiten. Dat mensen betrokken zijn, blijkt uit de honderden perspectieven, ideeën en dromen die zijn aangedragen.

De betrokkenheid valt ook de Waardse wethouder Bert Fintelman op. “De vele reacties op het online gespreksplatform laten een grote diversiteit aan perspectieven op Dijk en Waard zien, maar eigenlijk zeggen ze allemaal: we willen graag leven, wonen, ondernemen en werken in een gemeente, die ‘van ons’ is. Het is dan ook begrijpelijk dat thema’s als groen, woningen, spelen en recreëren veel terugkomen in de reacties.”

Fintelman deelde zijn kijk op Dijk en Waard samen met zijn kleindochter op een van de acht prikborden in de twee gemeenten. Hij hoopt dat nog veel meer mensen hun kijk op Dijk en Waard delen. “Een nieuwe gemeente, daar geef je samen kleur aan. En dat doe je door te delen wat je belangrijk vindt en te luisteren naar andere perspectieven. Zo bouwen we samen aan een Dijk en Waard waarin iedereen zich thuis voelt”.
Pin It
Bekeken: 1787x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/