De kersverse organisatie Dijk & Waard Events gaat zondag 22 augustus vliegend van start met een Verbindings Fietstocht. Daarna zullen er nog drie volgen op 28 augustus, 5 en 12 september. De organisatie is er op gericht om een bijdrage te leveren aan verbindingen en saamhorigheid binnen Dijk en Waard, en aan de identiteit van de fusiegemeente. Tijdens de eerste fietstocht wordt de โ€˜Gastvrij Dijk en Waard Routeโ€™ afgelegd.

Heerhugowaard en Langedijk hebben heel veel moois te bieden. Om de high-lights en alle elf dorpskernen te kunnen bekijken is een route samengesteld van 70 km, maar daarin zijn diverse rondjes van zo'n 29 km, en de 35 km lange Gastvrij Dijk en Waard Route. De route is te downloaden vanaf yumpu.com, maar vanaf 14 augustus kan ook een papieren versie bij de gemeentehuizen worden afgehaald, en (tot nu toe) tien deelnemende horecagelegenheden. De restaurants en cafรฉs besteden op de fietsdagen extra aandacht aan de deelnemers. Dinsdag 17 augustus zal burgemeester Bert Blase de Gastvrij Dijk en Waard Route alvast uitproberen.

Deelname is gratis, mede dankzij steun van de gemeenten Heerhugowaard en Langedijk. Meer op de Facebookpagina van Dijk & Waard Events.

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Langedijk Centraal? Belย 072 844 98 48ย of mail ons: info@langedijkcentraal.nl