De kersverse organisatie Dijk & Waard Events houdt zondag 5 september de 'Dijk en Waard Verbindings Nostalgische Solex- en Vaartocht'. Deze tocht is bedoeld om alle sportverenigingen van Langedijk en Heerhugowaard met elkaar te verbinden. Van iedere vereniging mogen twee leden gratis deelnemen, om Dijk en Waard te bewonderen vanaf een klassieke Solex en vanaf het water.

Een bestuurslid, een sporter of jurylid; het maakt niet uit wie er van de verenigingen mee op pad gaan. De organisatie vraagt iedereen om in clubkleding mee te doen.

De verbindingstocht duurt van 13:00 tot rond 18:00 uur. Mede dankzij steun van de gemeenten is deelname gratis. Aanmelden gaat via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vol is vol. Meer informatie op de Facebookpagina van Dijk & Waard Events.

Dijk & Waard Events is een nieuwe organisatie die evenementen opzet en mensen met sportieve initiatieven steunt met de organisatie. (foto: Pixabay / Zachtleven)

 
Bekeken: 1501x