De leden van fusiepartij Lokaal Dijk en Waard hebben Floris de Boer als lijsttrekker gekozen voor de gemeenteraadsverkiezingen op 24 november. Ook Annelies Kloosterboer, Nils Langedijk en Els Nieuwland-Rijs zijn unaniem op de kandidatenlijst geplaatst. De volledige kandidatenlijst zal rond augustus worden vastgesteld.

De pas 22-jarige Floris, voorheen van Hart voor Langedijk/D66, heeft inmiddels bijna vier jaar ervaring in de lokale politiek. De fractievoorzitter gaat vol enthousiasme aan de slag voor de kakelverse partij Lokaal Dijk en Waard. Hij zet in op een constructieve houding in de raad, maar vooral naar de ondernemers en bewoners. Floris: “Ik heb er ongelooflijk veel zin in. De komende jaren staan een groot aantal uitdagingen op ons te wachten zoals het woningtekort, de kwaliteit van de leefomgeving en de veiligheid in onze nieuwe gemeente. Dat zijn voor inwoners zeer belangrijke onderwerpen.”

Vicefractievoorzitter Annelies Kloosterboer, oud-fractievoorzitter en boegbeeld van Kleurrijk Langedijk, is met haar historie en sterke toevoeging. “In het belang van de gehele gemeente Dijk en Waard ben ik blij met deze top vier van mannen en vrouwen vanuit alle bloedgroepen, waar deze prachtige lokale politieke partij uit ontstaan is. Nu wij ruim een half jaar samen op trekken, ook met de lijst kandidaten uit Heerhugowaard, blijkt al hoe versterkend wij zijn samen met elkaar en voor elkaar.”

Ook wethouder Nils Langedijk, voorheen van Hart van Langedijk/D66, heeft een schat aan kennis en ervaring. Met zijn open en verbindende houding wil hij zich vol inzetten voor de fusiegemeente. Els Nieuwland-Rijs zit inmiddels acht jaar in de lokale politiek, voornamelijk voor Dorpsbelang Langedijk. Zij heeft een groot netwerk binnen Dijk en Waard en is altijd in beweging als het gaat om politiek-inhoudelijke onderwerpen. Haar ervaring en leergierigheid zijn een mooie toevoeging binnen de fractie. Els: “Ik ga mij met dit team inzetten voor alle 16 kernen binnen de nieuwe gemeente Dijk en Waard. Samen werken naar een mooie en veilige gemeente!”

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Langedijk Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@langedijkcentraal.nl