Vrijdag kort voor middernacht vond een gewapende beroving plaats bij de hoek van de Wagenweg en de Veertweg in Noord-Scharwoude. Het 24-jarige slachtoffer uit Langedijk werd benaderd door drie (jonge)mannen op één scooter en bedreigd met een vuurwapen. Daarna gingen ze er met zijn grijze Vespa vandoor via de Wagenweg. De politie meldt dat de scooter inmiddels is gevonden. De daders zijn echter nog spoorloos.

De 24-jarige Langedijker stond rond 23:50 uur aan het eind van de Wagenweg, toen hij werd gepasseerd door een tweetal op een scooter. Vijf minuten later kwam een drietal terug op diezelfde scooter. Eén van hen stapte af en bedreigde het slachtoffer met een vuurwapen. De overvallers vluchtten met de motorscooter richting het Geestmeramambacht via de tunnel onder de N245. Waar de scooter was achtergelaten, kon de woordvoerder van de politie nog niet zeggen.

Twee daders waren tussen 18 en 22 jaar oud. Eén van hen was rond 1,85m lang, droeg een zwarte jas, zwarte trainingsbroek en een grof gebreide bivakmuts. De ander is ongeveer 1,80m lang, en licht getint met korte bruine krulletjes. Hij droeg ook zwarte kleding. De derde dader droeg een zwarte pet, capuchon en een mondkapje.

Wie meer denkt te weten wordt verzocht de politie te bellen via 0900-8844. Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.
Pin It
Bekeken: 1520x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/