De initiatievencampagne van gemeente Langedijk heeft 32 inzendingen opgeleverd. Veel inwoners vragen om speelfaciliteiten, maar er zitten ook plannen tussen voor sport en bewegen, recreatie en meer groen. Aanmelden kon tot en met 30 april. De eerste stemronde loopt tot en met 15 mei. Tot nu toe zijn het meest populair een Pumptrack, nieuwe speeltoestellen bij Speeltuin de Jeugdhoek in Koedijk (ook al ligt deze in gemeente Alkmaar) en een groene herinrichting van het Beverplein in Sint Pancras.

Iedereen in Langedijk kon ideeën plaatsen op samenwerkenlangedijk.nl, die bijdragen aan de gemeenschap. Daarbij moet wel een plan van aanpak worden vermeld, wie aan de uitvoering meedoet en wat de kosten ongeveer zullen zijn. Het leverde vier pagina's met inzendingen op. De ideeën met 50 'likes' of meer worden beoordeeld op haalbaarheid.

Vanaf 18 juni kan er gestemd worden op de 'finalisten'. Op 1 juli worden de winnaars bekendgemaakt en de budgetten toegekend. Er is een budget beschikbaar van 75.000 euro.

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Langedijk Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@langedijkcentraal.nl