Langedijk Centraal


Ondernemersvereniging Alton (OVAL) bracht woensdag bloemen en planten rond voor de circa 60 lokale horecabedrijven in Langedijk en Heerhugowaard. Daarmee wilde de ondernemersvereniging van de glastuinbouwbedrijven de lokale horecaondernemers in de nieuwe gemeente Dijk en Waard succes wensen met de heropening van hun terrassen.

“We willen de horeca-ondernemers met deze actie laten weten dat we aan ze denken. Na een tragisch lange periode van gedwongen sluiting, kunnen de horecaondernemers eindelijk weer hun terrassen openen. Vanuit de OVAL wensen wij hen alle goeds toe en daarom brengen wij graag wat extra vrolijkheid met onze bloemen en planten.”, aldus Gerard van Langen namens OVAL.

“Zelf hebben onze leden vorig jaar maart en april hele spannende tijden gekend toen onze afzet volledig weg viel, en we veel producten noodgedwongen moesten vernietigen. Onze sector is gelukkig snel hersteld en de meeste bedrijven draaien nu weer goede resultaten. Voor de horeca is de afgelopen periode een nachtmerrie geweest. Via deze actie willen we ons medeleven tonen.”

Van Langen zet meteen enkele glastuinbouwbedrijven uit de buurt in het zonnetje. "De producten zijn allemaal lokaal geproduceerd door de leden van OVAL. Zo zijn er de chrysanten van Rubens, freesia’s van Tesselaar Freesia, lelies van Bianca Lelies en alstroemeria’s van HM Tesselaar Alstroemeria. De tuin- en terrasplanten komen van Gootjes Allplant en Summerville Plants en natuurlijk onze eigen vetplanten van Amigo Plant. Tot slot konden de paprika’s van NH Paprika natuurlijk ook niet ontbreken in de pakketten die we hebben langs gebracht bij de horecabedrijven."

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Langedijk Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@langedijkcentraal.nl