Langedijk Centraal


NH1816 in Oudkarspel en Meubelatelier Jacco Bakker in Heerhugowaard zijn geselecteerd voor de finale van de Ondernemingsverkiezing NH 2021. De sociaal bewuste verzekeraar staat in de finale voor grote bedrijven en de meubelmaker in de finale voor de kleine bedrijven. Op 20 mei wordt uitgemaakt welke van de totaal 33 finalisten de prijzenpakketten,  met een totale waarde van 5.000 euro, mee naar huis mogen nemen.

Gedeputeerde Ilse Zaal is juryvoorzitter: “Het voorzitten van de jury vind ik een hele eervolle taak. De OVNH is een mooie kans om te laten zien wat de Noord-Hollandse ondernemers betekenen voor de economie, innovatie en werkgelegenheid. Het winnen van die prijs is echt een bekroning op hun werk. Het jureren is ook best een lastige taak, want ik ben trots op alle ondernemers in Noord-Holland, we hebben heel veel mooie bedrijven om uit te kiezen.”

Dit jaar is er een nieuwe categorie: De Belofte. Vanuit het HAL-gebied is geselecteerd de toeristische app-bouwer GoHere in De Rijp. Meer op ovnh.nl.

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Langedijk Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@langedijkcentraal.nl