Leontien Kompier heeft woensdag het nieuwe boek 'Alle mans kerk - Het baken van Oudkarspel' gekregen van Stichting Lief Langedijk. Zoals de titel al aangeeft is het boek gewijd aan de Allemanskerk in Oudkarspel. Het exemplaar werd uitgereikt door Marieke Neesen, dochter van auteur Dick Barten. Burgemeester Kompier: "Alle lof voor haar vader, de auteur, die voor de liefhebbers van historie en met een hart voor deze Allemanskerk, in gemeente Langedijk het boek heeft samengesteld. Veel dank én complimenten!"

Dick Barten schrijft in zijn boek niet alleen over de rijke historie van de Allemanskerk, maar ook over het kerkmeubilair en een aantal Langedijker families die een belangrijke rol in de kerk hebben gespeeld. Het boek bevat prachtige foto's van Marjolein Ansink en is in eigen beheer uitgegeven door Lief Langedijk.

Alle kerkleden van de Protestantse Gemeente Langedijk-Noord krijgen het boek als Paasattentie. Wie graag ook een boek wil kopen kan een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. (foto: Twitter @LeontienKompier)

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Langedijk Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@langedijkcentraal.nl