Langedijk Centraal
00:00
55
00:00
De maatschappij van de toekomst vraagt om ander onderwijs dan hoe we in het verleden op school leerden. Maar het gaat ook om andere uitdagingen. Thema’s zoals milieu, globalisering en samenwerken zijn bepalend voor hoe de toekomst van onze wereld eruitziet. In deze podcastserie bevragen we onze bevlogen gasten wat zij hiervan vinden.

“Het is belangrijk dat het onderwijs aansluit bij de arbeidsmarkt. Beroepen in de robotisering maar ook in de bouw vragen om goed opgeleide mensen. Het is goed om bij opleiden zowel te kijken naar belangrijke beroepen voor nu als naar de beroepen van de toekomst. Het is altijd maatwerk.” Aan het woord is Elly Konijn, wethouder van de gemeente Alkmaar. Een bestuurder die met plezier over haar werk kan vertellen. In haar portefeuille zit onder andere onderwijs en kinderopvang,

Dit is Onderwijs is iedere donderdag om zes uur te horen op Streekstad Centraal en natuurlijk te vinden op streekstadcentraal.nl, en is een samenwerking tussen Streekstad Centraal en SAKS.

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Langedijk Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@langedijkcentraal.nl