Langedijk start in april met een initiatievencampagne voor inwoners en heeft hiervoor 75.000 euro beschikbaar gesteld. De campagne is onderdeel van het kernenbeleid. Het beschikbaar gestelde budget wordt evenredig over de zes dorpen verdeeld en zal worden ingezet om de dorpen samen met ondernemers en inwoners sterk en vitaal te maken.

Vanaf april kunnen Langedijkers  initiatieven online indienen. Ook het stemmen op deze ideeën zal online verlopen. Via een website kunnen inwoners hun voorkeur achterlaten door middel van een duimpje omhoog. Wanneer de meerderheid positief instemt, zal het voorstel worden uitgevoerd.  Iedere inwoner van Langedijk krijg een persoonlijke code, waarmee hij of zij kan stemmen. De regel: de meeste stemmen gelden.

In mei worden de eerste resultaten bekeken en in juni kan er voor het eerst worden gestemd op de ingediende ideeën. De winnende initiatieven en beschikbare bedragen zullen in juli bekend worden gemaakt.
Pin It
Bekeken: 1588x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/