Langedijk Centraal


Monique Ravenstijn introduceert een nieuwe manier van solliciteren naar banen bij Jumbo Monique in Heerhugowaard en Zwaagdijk: 'open hiring'. En daarmee is zij de eerste in de regio Alkmaar. Haar doel: mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt aan een baan helpen. Met 'open hiring' maakt het bij het aannemen van sollicitanten niet meer uit hoeveel werkervaring iemand heeft.

Monique Ravenstijn vertelt op haar eigen website over haar initiatief: "De Jumbo formule staat voor de factor mens. Het geeft mijn medewerkers de ruimte om hun sociale skills te ontwikkelen. Daarmee maken wij het verschil. Door binnen onze eigen cirkel van invloed de wereld een beetje mooier te maken." En met open hiring maakt Ravenstijn de wereld voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt inderdaad mooier en komt de Jumbo formule 'factor mens' goed aan bod.

"Groot denken en gewoon doen", zo omschrijft Ravenstijn zichzelf in een aantal woorden. Een andere insteek, eentje met perspectief: "De wereld van nu vraagt om een andere aanpak als we een gezonde toekomst tegemoet willen gaan. Blijven we in de rol van slachtoffer of kiezen we ervoor om onze verantwoording te nemen?" (foto: moniqueravenstijn.com)

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Langedijk Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@langedijkcentraal.nl