De Noordwest Ziekenhuisgroep heeft weer het belangrijke kwaliteitskeurmerk van Qualicor Europe (voorheen NIAZ) mogen ontvangen. Na inspectie in december concludeerden de inspecteurs dat er opnieuw voldaan is aan de strenge internationale normen voor kwaliteit en veiligheid.

Bestuursraadslid Floor Haak is trots op het resultaat: "Veilig werken is een continu proces, en dus niet alleen van belang op het moment dat we getoetst worden. Ondanks dat we te maken hebben met een langdurige pandemie waarin we een groot beroep op onze mensen doen, gaan ook dit soort toetsen gewoon door. In deze bijzondere tijd ben ik wel extra trots dat wij zo’n positieve indruk hebben gemaakt op de externe auditoren van Qualicor Europe. We zijn op alle onderdelen geslaagd en hebben opnieuw laten zien dat wij veilige zorg leveren."

De accreditatie van Qualicor Europe is een heel belangrijk kwaliteitskeurmerk en is voor zorgverzekeraars is het zelfs een voorwaarde voor de inkoop van zorg. Het bijbehorende certificaat zal nog worden overhandigd.
Pin It
Bekeken: 1939x
https://ee.itk.ac.id/data/