GGD Hollands Noorden en de politie waarschuwen voor nieuwe trucs van oplichters. De GGD heeft meldingen gekregen van nep-berichten over vervroegde selectie voor vaccinatie tegen corona. Betaling kan via Tikkie.. "Trap er niet in! Zelfs als het telefoontje geloofwaardig overkomt, doordat bijvoorbeeld een geboortedatum wordt gemeld. Voor het vaccineren tegen corona wordt geen geld gevraagd. De vaccinatie wordt aan iedereen die er voor in aanmerking komt gratis verstrekt."

Los daarvan waarschuwen diverse agenten uit de regio via Twitter voor berichten zogenaamd van Android, over een " ongebruikelijke aanmeldpoging". Dat zou zijn gebeurd op 14 januari in de Texaanse plaats Bryan. "Laat ons weten of jij dit bent geweest, zodat we je account kunnen beveiligen". Het bericht kan het beste genegeerd worden.
Pin It
Bekeken: 2166x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/