Cool in Heerhugowaard denkt positief en gaat ervan uit dat de lockdown niet wordt verlengd. Voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar staat vanaf dinsdag 26 januari een musicalklas ingepland en vanaf woensdag 27 januari een theaterklas. De cursussen bestaan uit vijftien lessen en eindigen met een echte voorstelling voor publiek.

De theaterklas gaat aan de slag met het bekende verhaal β€˜De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen’ en leert ondertussen over theaterspel, grime en wat er zich allemaal achter de schermen afspeelt. In de musicalklas is er vanzelfsprekend veel aandacht voor dans en zang. Theater en musical zijn niet alleen leuk en leerzaam, het is ook goed voor je persoonlijke ontwikkeling: ze verbeteren je concentratie, communicatie en zelfvertrouwen.

De theaterklas is elke dinsdag vanaf 14:45 uur en de musicalklas elke woensdag vanaf 15:45 uur. De lessen duren telkens een uur. Meer informatie een aanmelden via coolkunstencultuur.nl. Er zijn diverse kortingsmogelijkheden, zoals met de Huygenpas. (foto: Frits de Beer)

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Langedijk Centraal? BelΒ 072 844 98 48Β of mail ons: info@langedijkcentraal.nl