De bewoners van Villa Odessa aan de Poelenburgerlaan in Aagtdorp, die vorige week donderdag in hun eigen huis doelwit waren van een gewapende overval, hebben een beloning uitgeloofd van 25.000 euro voor de gouden tip die leidt tot de aanhouding van de daders.

Gerard Wuite van Wuite Recherche bevestigt tegenover Duinstreek Centraal dat zij zijn ingeschakeld door de slachtoffers van de woningoverval, en dat zij ook de beloning hebben uitgeloofd. Het particulier recherchebureau heeft een video verspreid van de beelden van beveiligingscamera's die donderdagavond zijn vastgelegd. Daarop zijn gemaskerde mannen te zien die het huis naderen en na de overval wegvluchten.

Volgens de video was de vrouw donderdagavond alleen thuis met haar kinderen. Daar heeft een dader de vrouw en de kinderen onder schot gehouden en gegijzeld. Ondertussen doorzocht de andere dader de woning.

Een van de overvallers de vrouw in het bijzijn van haar kinderen ernstig verwond door haar met zijn pistool in het gezicht te slaan. Zij vertrokken daarna met een geldbedrag in onbekende richting.

De daders werden geschat op circa 17 jaar. De politie kwam met veel eenheden ter plaatse en startte een grote zoekactie in de omgeving. Voor de verwondingen van de vrouw werd een ambulance opgeroepen.

De daders zijn nog spoorloos. Getuigen en tips worden opgeroepen telefonisch contact op te nemen met Wuite Recherche op 0229-247758.
Pin It
Bekeken: 3782x
https://ee.itk.ac.id/data/