Langedijk Centraal


Het Zoldertheater in Sint Pancras speelt in de kerstvakantie de voorstelling 'Sjaan en de maan', gericht op kinderen van 4 tot 8 jaar oud. Het verhaal is fantasievol en poëtisch met toneel, theaterpoppen, een maanliedje en sfeervolle muziek in een verrassend maandecor.

Het verhaal draait om Sjaan. Ze is bijna jarig en vraagt de maan voor haar verjaardag. Papa Daan doet erg zijn best om een fijn verjaardagsfeest op te zetten, maar de maan cadeau geven, dat lijkt toch wel onmogelijk.

De voorstelling begint zondag 27 december om 15:00 uur en op woensdag 30 december zijn maar liefst drie voorstelling. De eerste is om 13:00 uur, de tweede om 15:00 uur maar die is al uitverkocht, en de derde is een pyamavoorstelling die begint om 19:00 uur. Kinderen kunnen dan in hun pyama komen met hun knuffel . Zondag 3 januari is er ook weer een voorstelling om 15:00 uur.

Een kaartje kost 7 euro. Meer informatie op www.zoldertheater.nl. Voor kinderen is genoeg plaats, maar er mag slechts één ouder, grootouder of begeleider mee per reservering. Kinderen kunnen natuurlijk ook afgezet worden en een uurtje later weer worden opgehaald.

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Langedijk Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@langedijkcentraal.nl