Langedijk Centraal


Speciaal voor families organiseert Alkmaar Sport in de kerstvakantie het Alkmaarse IJsplein in De Meent. Van zaterdag 19 december tot en met zondag 3 januari is de ijsbaan 's ochtends traditiegetrouw voor recreatieschaatsers, maar daarna wordt de 400-meterbaan omgetoverd tot een gezellige plek voor families, net als in de ijshal.

Roy Lennings, locatiemanager Alkmaar Sport: "Op onze Alkmaarse ijsbaan wordt een variatie aan activiteiten aangeboden. Bezoekers mogen hun sleetje meenemen én zelfs tegen de richting in schaatsen". Verder is er ruimte voor curlen, ice biken, ijshockey en ook schaatsles van InBalans. "Daarnaast draait op diverse middagen een dj naast het ijs niet alleen de vetste beats maar ook sfeervolle kerstmuziek of misschien wel jouw verzoeknummer. Tijdens het familieschaatsen in de middag is het alleen niet mogelijk om rondjes te schaatsen of te trainen."

In de ijshal staat deze kerstvakantie in het teken van discoschaatsen. Muziek en discolampen zorgen voor gezellige sfeer. Vanwege coronaregels geldt wel dat er per tijdslot hooguit 30 bezoekers binnen mogen.

Vooraf reserveren is verplicht, ook voor recreatief schaatsen 's ochtends.  Alleen op het ijs zijn mondkapjes niet verplicht voor bezoekers van 13 jaar en ouder. Meer informatie op demeentalkmaar.nl/vakantie.

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Langedijk Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@langedijkcentraal.nl