Stationskwadrant Heerhugowaard C.V., eigenaar van het gebied tussen de Stationsweg, de N242 en de Industriestraat, werkt samen met Breddels Architecten en de gemeente aan de transformatie van dit deel van het stationsgebied, conform het masterplan ‘Stationsgebied Dijk & Waard’. Woensdag 16 december wordt een informatiebijeenkomst gehouden over de plannen voor de noordzijde van het perceel.

De bijeenkomst gaat over het grote gebouw dat op de tekening rechts van de Stationsweg staat. Het ontwerp van  de Waardse architecten en de commanditaire vennootschap gevestigd in Broek op Langedijk, bestaat uit 165 woningen, ongeveer 1.250 m2 werkruimte en een parkeergarage. Het getrapte gebouw heeft een ruime binnenplaats en dakterrassen en past bij de architectuur van eveneens door Breddels ontworpen gebouwen er omheen.

Op 30 november was er een bijeenkomt over de op de achtergrond getoonde woontoren en het woongebouw ernaast. Voor een korte terugblik bleek de organisator even niet beschikbaar. Het idee van hoogbouw viel eerder niet goed in Broek op Langedijk.

De infobijeenkomst op woensdag 16 december is van 19:00 tot 20:00 uur en wordt vanzelfsprekend online gehouden. Aanmelden kan via eventbrite.nl, daarna worden inloggegevens verstuurd. (afbeelding: Breddels)
Pin It
Bekeken: 1488x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/