De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een 33-jarige inwoner van Broek op Langedijk aangehouden nadat hij ambulancepersoneel bedreigde met messen en hen ook korte tijd gijzelde.

De twee ambulancemedewerksters gingen in verband met een melding van een onwelwording naar een woning aan de Langoort in Broek op Langedijk, om hulp te verlenen. Bij aankomst gaf de 33-jarige bewoner aan dat hij verdovende middelen had gebruikt en dat hij zich niet goed voelde en hulp nodig had. Tijdens het gesprek begon de man zich echter verward en agressief te gedragen. Hij pakte daarop de messen waarmee hij de twee ambulancemedewerksters bedreigde. Ze mochten de woning niet verlaten.

De politie heeft de verdachte later aangehouden en overgebracht naar het politiebureau, waar hij werd ingesloten. De messen zijn in beslag genomen en de politie doet nader onderzoek.
Pin It
Bekeken: 1397x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/