Vanaf 1 november is de Zonnebloem Langedijk-Noord verbonden aan de MeeDoenPas van gemeente Langedijk. Inwoners met lage inkomens krijgen deze pas met tegoed, zodat ze gratis of met korting kunnen deelnemen aan activiteiten van aangesloten organisaties. Wie verbonden is aan Zonnebloem Langedijk-Noord mag met de MeeDoenPas één keer gratis meedoen aan een activiteit. Bij verdere activiteiten krijgen ze 50 procent korting.

Voorzitter Roy Korbijn is erg blij met de aansluiting van de MeeDoenPas. “Wij van de zonnebloem willen zoveel mogelijk mensen helpen in de strijd tegen eenzaamheid. Door de verbinding aan te MeeDoenPas is de zonnebloem toegankelijker voor Langedijkers die deze pas in bezit hebben.”

Vrijwilligersvereniging Zonnebloem verrijkt het leven van mensen met een lichamelijke beperking door middel van gezellige huisbezoeken, dagjes uit en aangepaste vakanties. Er zijn 1.200 lokale afdelingen in Nederland. Ook functioneert Zonnebloem als kennispartner met betrekking tot toegankelijkheid van vrijetijdslocaties en beschikt de vereniging over rolstoelhuurauto’s. De Zonnebloem zegt niet voor niets: “Er kan zoveel meer dan je denkt.”

Meer informatie op zonnebloem.nl/langedijk-noord of per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Langedijk Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@langedijkcentraal.nl