Langedijk Centraal


Afgelopen dinsdag, woensdag en donderdag werden 's avonds grootschalige verkeerscontroles gehouden op respectievelijk de A7, de A4 en de A9 nabij het AZ-stadion. Agenten van meerdere afdelingen hielden al rijdend het verkeer in de gaten. Dat leverde maar liefst 573 bekeuringen op, waarvan 398 op de laatste avond.

De 'Alkmaarse' bekeuringen werden uitgeschreven voor te hoge snelheid, niet handsfree bellen, drankrijden, het niet dragen van de gordel, zonder rijbewijs of verzekering rijden en diverse technische en verkeersovertredingen. Er werden echter geen bijzondere gevallen genoteerd

Dat was wel het geval op de twee andere dagen. Zo trof de politie dinsdag op de A7 nabij De Koggen een vervalst rijbewijs en iemand met drugs bij zich. Woensdag op de A4 nabij Den Ruygenhoek zijn twee personen opgepakt vanwege vuurwapenbezit, een ander had inbrekersgereedschap bij zich.

Oorspronkelijk stonden statische controles gepland, maar vanwege corona is besloten om surveillerend een selectie van verkeersdeelnemers te maken. De coronaregels werden zoveel mogelijk in acht genomen.

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Langedijk Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@langedijkcentraal.nl