Jongeren tussen 16 en 27 jaar die wonen in de regio Noord-Holland Noord en die hun talenten willen ontdekken en ontwikkelen kunnen vanaf deze maand een halfjaar lang deelnemen aan het Gouden Kans Project. Een mooie mogelijkheid voor bijvoorbeeld jongeren die gestopt zijn met hun opleiding en een volgende stap in hun carrière willen maken en hiervoor vaardigheden willen leren.

De deelnemers nemen in een groep wekelijks deel aan workshops die gericht zijn op persoonlijke groei, inspiratie en sociaal ondernemerschap. Ook werken zij in hun regio samen aan een ‘goed gevoel project’. Dat doen ze bij een organisatie die sociaal of duurzaam het verschil maakt. Een half jaar lang ontwikkelen de jongeren vaardigheden om doel- en oplossingsgericht te kunnen werken. Ook krijgen ze een sterker cv en een duidelijker beeld van hoe verder te gaan.

Deelnemers dienen 20 uur per week beschikbaar te zijn voor het Gouden Kans Project. Het project wordt gecoördineerd door Regionaal Platform Arbeidsmarktbeleid, een bestuurlijk samenwerkingsverband van gemeenten, UWV, onderwijs en werkgevers- en werknemersorganisaties.

De groepen starten binnenkort, bijvoorbeeld in Alkmaar (8 september), Schagen (17 september) en Hoorn (5 oktober). Deelnemers hebben recht op reiskostenvergoeding. Meer info via goudenkansproject.nl en Marije Postuma (06-14932835 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).
Pin It
Bekeken: 2192x
https://ee.itk.ac.id/data/