Zaterdagavond vond in Koedijk de aangekondigde lichtjesavond plaats. Het leidde tot een hoop gezelligheid op en langs het water. Er hadden zich tussen de 80 en 90 bootjes ingeschreven, allemaal voorzien van feestelijke verlichting.

De varende optocht ging van start vanaf de Oudieplas in Koedijk.
Ook langs de kant werd ingehaakt op het evenement. Bij veel huizen was ook extra verlichting aangebracht en langs de route zaten mensen gezellig met een glaasje wijn op een kleedje in het gras.

Het initiatief voor de lichtjesavond is voortgekomen uit de beperkende coronamaatregelen die al veel evenementen onmogelijk hebben gemaakt. "Met deze gedachte in ons achterhoofd hebben wij bedacht een Lichtjesavond te organiseren waar iedereen aan mee kan doen in zijn eigen bootje", zo laat de organisatie via de eigen website weten.

Langedijk Centraal fotograaf Marco Schilpp maakte een fraaie fotoserie die op onze Facebookpagina te zien is.
Pin It
Bekeken: 1990x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/