De afgelopen zeven dagen meldde het RIVM totaal negentien positieve testuitslagen in regio Alkmaar. Daarvan neemt Alkmaar er vijftien voor zijn rekening. Heerhugowaard en Bergen telden twee nieuwe gevallen. Langedijk en Heiloo kenden geen nieuwe positieve tests.

Drie patiënten zijn recent opgenomen in het Alkmaarse ziekenhuis, waarvan eentje op de intensive care. Ze zijn nog niet opgedoken in de RIVM-statistieken. Het is voor het eerst sinds 4  augustus dat er weer een ziekenhuisopname in Alkmaar is.

Landelijk liggen er ruim 50 (vermoedelijke) coronapatiënten op IC's. Na de uitbraak was het laagste aantal 20. Dat was op 25 en 26 juli. De laatste zeven dagen overleden naar schatting vier Nederlandse patiënten op IC's, het precieze aantal is nog niet bekend.
Pin It
Bekeken: 2141x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/