Van een oude plasticdop iets nieuws smelten, proefjes doen, piano spelen in de boomgaard, het museumwater onderzoeken, creatief aan de slag met wat je om je heen kunt vinden. Op 20, 21 en 23 augustus kan dat bij Museum Broekerveiling in het Afval-lab Museum.

De BroekerVeiling neemt bezoekers mee naar vroeger, toen melkflessen werden hergebruikt, mensen composthopen achter het huis hadden en plastic nog niet bestond. Die oude tijd was aardig 'zero waste'. Maar het museum gaat met zijn tijd mee. Zo is de keuken van het museum biologisch en komen er groenten uit de eigen moestuin en van de eilanden.

Het Afval-lab is een rijdende groene, open te klappen caravan annex theater, annex lab, om afval te onderzoeken, er nieuwe dingen van te maken en om te 'upcyclen'. Met een strippenkaart kunnen kinderen tussen de 5 en 15 minuten vrijblijvend van alles doen. Er zijn proefjes, recycle apparatuur, live muziek en er wordt een wormenhotel gemaakt.

Het Afval-lab is telkens open van 13:00 tot 17:00 uur en er zijn geen extra kosten. Meer op broekerveiling.nl.
Pin It
Bekeken: 1704x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/