Langedijk Centraal


Zondag 16 augustus laat pianist Sander Sittig horen dat hij niet alleen in de hoedanigheid van begeleider, maar ook als solist grote indruk kan maken. Aan het einde van de middag speelt Sander Sittig een uniek, eenmalig pianoconcert bij Museum BroekerVeiling in Broek op Langedijk.

De Nederlandse pianist Sander Sittig wordt al jaren, nationaal én  internationaal, geroemd om zijn poëtische spel en zijn vermogen om zich als begeleider volledig dienstbaar aan de muziek op te stellen.  Ook als solist maakt deze docent Kamermuziek en Pianobegeleiding aan het Rotterdams Conservatorium indruk. Zijn concert is geheel gewijd aan werken uit de vroege romantiek van Beethoven, Schumann en vooral Chopin. Diens meeslepende  Ballade nr. 3 in As vormt het sluitstuk van een middag vol passie,  temperament en dromerij.

Wanneer de BroekerVeiling langzaam gaat sluiten en afscheid neemt van de laatste museumbezoekers, openen de deuren voor de liefhebbers van  klassieke muziek. Rekening houdend met de RIVM-richtlijnen kan
genoten worden van prachtige muziek in een sfeervolle ambiance, onder het genot van een hapje en een drankje.

Iedereen is welkom vanaf 16:30 uur. Het concert en de nazit zullen ongeveer rond 19:30 uur zijn afgelopen. De toegangsprijs is 18 euro per persoon. Kijk ook op broekerveiling.nl/evenementen.

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Langedijk Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@langedijkcentraal.nl