Woensdagavond hield de Alkmaarse politie een 27-jarige automobilist uit Noord-Scharwoude aan vanwege gevaarlijk rijgedrag, terwijl hij onder invloed van THC reed. Bovendien reed hij zonder geldig rijbewijs of autoverzekering. De man was gevlucht tijdens een staandehouding bij Tankstation Kooimeer en kon na een achtervolging, met onder andere een spookrit op de A9, worden opgepakt bij de Kreekwaard.

Rond 22.50 uur passeerde de man uit Noord-Scharwoude een ANPR-controleplaats, waarop het systeem aangaf dat de man zonder geldig rijbewijs of verzekering reed. De Alkmaarse politie werd ingeseind en die troffen de man bij het Tankstation Kooimeer. Maar nog voor hij kon worden gecontroleerd vluchtte de man uit Noord-Scharwoude via de verkeerde weghelft van de A9 richting Amsterdam. Even later maakte hij rechtsomkeert en reed met hoge snelheid in de richting van Heerhugowaard. Uiteindelijk eindigde zijn vlucht per auto in een crash op de Kreekwaard. Hij ramde een politieauto, een geparkeerde auto en een lantarenpaal. De man vluchtte te voet verder maar kon even verderop worden aangehouden.

Toen bleek de wegpiraat ook nog eens positief te testen op THC, de werkzame stof in hennep.
Pin It
Bekeken: 1995x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/