Theater De Binding heeft deze zomer een leuk theaterprogramma voor iedereen vanaf 2 of 4 jaar. Dikkie Dik, Nijntje en het Astronautje komen deze zomer allemaal naar Zuid-Scharwoude.

De Binding wil na een flinke vertraging door corona het culturele seizoen opstarten met een mooi zomerprogramma, speciaal voor de kinderen. De zaal en het podium zijn veilig te betreden. Het zal voor de kinderen een bijzondere verrassing zijn om hun bekende vriendjes live tegen te komen op het podium.

Dinsdag 21 juli van 10:30 tot 11:05 uur speelt performer Kira Kool 'Dikkie Dik en de taart', een kleine, sfeervolle muziekvoorstelling voor peuters, kleuters en hun ouders. Het publiek wordt actief betrokken bij de voorstelling. Er mag volop gezongen en geroepen worden bij nieuwe originele liedjes over Dikkie Dik. Het verhaal wordt opgebouwd rond een levensgroot boek met originele Dikkie Dik-tekeningen van Jet Boeke.

Dinsdag 4 augustus van 10:30 tot 11:15 uur kunnen alle kinderen vanaf 4 jaar met het Astronautje mee de ruimte in. In deze solovoorstelling van Christian van Eijkelenburg maken kinderen op speelse wijze kennis met de ruimtevaart, het leven als astronaut en met onze mooie maar kwetsbare planeet. Het Astronautje is geΓ―nspireerd op de belevenissen en ervaringen van astronaut AndrΓ© Kuipers, die zelf de tekst voor zijn rekening nam.

Dinsdag 18 augustus van 10:30 tot 11:00 uur neemt actrice en zangeres Marianne van Houten kinderen vanaf 2 jaar mee in het verhaal van Nijntje die een dagje gaat fietsen. De voorstelling is gebaseerd op verschillende verhalen uit de Nijntje-boekjes. 'Nijntje gaat fietsen' wordt gespeeld in een herkenbaar decor waarin de wereld van Nijntje, leuke liedjes en de iconische tekeningen van Dick Bruna op een verrassende manier een rol spelen.

Voor het volledige programma en de kaartreservering: theaterdebinding.nl. Kinderen betalen 4 euro, ouders 6 euro. Na afloop van elke voorstelling staat gratis koffie of thee en limonade klaar.

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Langedijk Centraal? BelΒ 072 844 98 48Β of mail ons: info@langedijkcentraal.nl