Al enige weken lag de overhaal in Broek op Langedijk er uit, tot grote teleurstelling van de mensen die lekker wilden varen. De motor was waarschijnlijk door herhaalde overbelasting kapot gegaan De trekkracht is zo'n 800 kilo en wanneer er teveel gewicht aan hangt, slaat de motor af. Dikwijls deden gebruikers nieuwe pogingen om hun te zware boot toch omhoog te krijgen.

Gemeente Langedijk laat weten dat er een nieuwe motor is besteld. Deze wordt echter pas over een aantal weken geleverd en geïnstalleerd. De verwachting is dat deze in augustus in bedrijf genomen zal worden. Voor de tussengelegen tijd is de oude motor weer tot leven gebracht, maar de reparateur heeft geadviseerd het beestje hooguit 400 kg te laten trekken.

De gemeente hoopt met de tijdelijke oplossing de resterende vakantieweken te kunnen overbruggen, zodat (bijna) iedere schipper weer de polder van het ene naar het andere water kan.
Pin It
Bekeken: 1452x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/