Langedijk Centraal


Woensdagavond is een 29-jarige Zaandammer zwaargewond geraakt aan zijn borst bij een steekpartij op de Zeeweg in Bergen aan Zee, waarna bij een opstootje ook nog eens een 18-jarige jongeman uit Sint Pancras letsel opliep. De steekwonden waren zo ernstig dat een trauma-arts werd ingevlogen om de aanwezige ambulancebemanning te assisteren. Het slachtoffer is met spoed en per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Dat ging één van de omstanders echter niet snel genoeg, hij vertoonde agressief gedrag omdat hij vond dat de ambulance moest vertrekken. Het slachtoffer werd op dat moment echter gestabiliseerd. "Ze kunnen onderweg toch ook wel wat doen", schreeuwde hij, waarop een agent de rest van de groep vroeg om hem in toom te houden. Toen een 18-jarige jongen uit Sint Pancras iets tegen de onruststoker zei, haalde die vol uit en ging er vandoor. De jongeman raakte ernstig gewond aan het hoofd. Ook de Pancrasser is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De politie heeft een zoekslag in de omgeving gemaakt, maar de gevluchte agressieveling niet kunnen vinden. Waarom het eerste slachtoffer werd gestoken is onbekend. De politie zoekt getuigen,  deze kunnen zich melden via 0900-8844. Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Langedijk Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@langedijkcentraal.nl