Sport en beweging voor iedereen in Langedijk, een leven lang. Dat is het doel van het Lokaal Sportakkoord, waar sinds maandagavond de handtekeningen van alle betrokken partijen op staan. Namens de gemeente tekende sportwethouder Sport, Jasper Nieuwenhuizen. Het feestelijke moment werd gepast gevierd bij Zwembad De Bever in Sint Pancras. Inwoners die niet aanwezig waren, konden via de Facebookpagina van Langedijk Actief meekijken.

Op een bord met logo’s van de deelnemende partijen zetten zij om de beurt hun handtekening op het bord dat het akkoord weergaf, met tot slot sportwethouder Nieuwenhuizen. Daarna maakte een drone een foto van de aanwezigen en liep Lotte, de dochter van de wethouder, in een plastic bal over het water. Zo kreeg de bijeenkomst een extra feestelijk tintje.

De tekenende partijen dragen met het Lokaal Sportakkoord de intentie uit om zich in de periode 2020 - 2022 samen in te spannen voor een leven lang sport en beweging voor alle Langedijkers. Dit om iedereen fit, vitaal en gezond te houden of te laten worden.

De bedoeling is dat deelnemers aan het sportakkoord de speerpunten die in januari zijn vastgesteld verder uitwerken in werkgroepen. Organisaties die nog geen deel uitmaken van een werkgroep, kunnen op een later moment nog instappen.

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Langedijk Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@langedijkcentraal.nl