Langedijk Centraal


Wethouder Ad Jongenelen van gemeente Langedijk staat woensdag 17 juni paraat om met inwoners van Sint Pancras en Koedijk in gesprek te gaan. Hij geeft dan antwoord op vooraf gestelde vragen over allerlei onderwerpen die van belang zijn voor de dorpen. Het is dus niet de bedoeling dat het over bijvoorbeeld een paar loszittende stoeptegels gaat.

Aanmelden kan per email via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., onder vermelding van 'Spreekuur', of men een telefoongesprek of videogesprek wil en eventueel een voorkeurstijdstip. Vermeld ook het onderwerp, zodat hij zich kan voorbereiden. Na aanmelding wordt een bevestiging teruggestuurd, samen met een tijdstip waarop Jongenelen contact op zal nemen.

Voorafgaand aan de spreekdag van 20 mei zei Jongenelen nog: “Natuurlijk wil ik ook in deze complexe tijd bereikbaar blijven voor de inwoners en het contact met hen zo constructief mogelijk laten verlopen. Ik wil graag horen wat er leeft. Wat willen de inwoners behouden en wat moet in hun ogen beter? Het gaat dan niet om kleine dingen, bij wijze van spreken een losse tegel, maar om zaken die veel inwoners raken, zoals het behoud van het zwembad. Het is zomaar een voorbeeld. Ik spreek de inwoners graag aan de telefoon of achter mijn computer op 20 mei of op een andere datum die we later nog kenbaar maken via de gemeentepagina en social media.”

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Langedijk Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@langedijkcentraal.nl