Langedijk Centraal


Het Geestmerambacht bestaat 40 jaar. Reden voor Recreatieschap Geestmerambacht om een fotowedstrijd te organiseren. De winnaars in vier categorieën, vanzelfsprekend allemaal verbonden aan het recreatiegebied, krijgen een lekkere lunch bij een restaurant naar keuze in Geestmerambacht. De mooiste plaatjes worden in 2021 langs het pad aan het meer getoond.

Het Geestmerambacht trekt veel fotograferende bezoekers. Model staan allerlei planten en dieren in het gebied zoals de bruine kiekendief, de Schotse Hooglanders en de orchideeën als ze in bloei zijn. Maar ook de bruggetjes, dijken, bosschages en rietoevers bieden inspiratie. Zelfs het wandelen, watersporten en barbecueën levert mooie plaatjes op.

De vier categorieën zijn: planten, dieren, recreanten en 40 jaar Geestmerambacht. Er mogen maximaal drie foto's worden ingestuurd, van niet meer dan 15 mb per stuk, naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De wedstrijd loopt tot 31 oktober. Kijk voor de voorwaarden op geestmerambacht.nl.

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Langedijk Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@langedijkcentraal.nl