Langedijk Centraal


Door alle beperkende maatregelen ter bestrijding van het coronavirus zijn ook alle musea gesloten, in ieder geval nog tot 28 april. Zo ook Museum BroekerVeiling. Sinds donderdag heeft het museum echter toestemming om weer fluisterbootjes te verhuren, waarmee door het prachtige Rijk der Duizend Eilanden in Langedijk gevaren kan worden.

Wie met een fluisterboot over de aangegeven route vaart kan via smartphone of tablet naar interessante informatie luisteren over het landschap, de gebouwen en cultuurhistorie van het gebied. De boten zijn elektrisch aangedreven, er wordt een kaart bij geleverd en sinds vorig jaar staan er in het gebied borden van het sloepennetwerk.

Het varen met de fluisterbootjes gebeurt vanzelfsprekend met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM. Er mag alleen gevaren worden met gezinnen met maximaal vijf personen. Personen die niet op het zelfde adres wonen mogen met maximaal twee in de boot. Ook zal bij de verhuur zoveel mogelijk gewerkt worden met 1,5 meter afstand en tussendoor worden de bootjes grondig schoongemaakt.

Reserveren kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0226-313807. Het is ook mogelijk een picknickmand of koffie en gebak mee te nemen voor onderweg. Zie zelfvaren.nl.

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Langedijk Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@langedijkcentraal.nl