Langedijk Centraal


LangedijkerUitje en LekkerLangedijk hebben samen een unieke actie bedacht voor ouderen van een lokaal verzorgingshuis. Zaterdag 4 april organiseren ze een grote bingo vanaf de naastgelegen parkeerplaats. Bovendien geven Henk Naber en Robbert van de Steenhoven, geheel belangeloos, een optreden.

"Vanwege de regelgeving mogen wij niet naar binnen. Maar in overleg en in samenwerking met het personeel kunnen wij buiten, op de parkeerplaats, een grote bingo organiseren" aldus Ruby Groen, eigenaar van LangedijkerUitje.

"Voor de bewoners wordt een groot TV-scherm neergezet waarop men de bingo kan volgen. En om alles goed te volgen hebben we naast het scherm ook een aantal speakers staan zodat iedereen het goed kan verstaan", vertelt Tim Bruin van LekkerLangedijk. "Een groot dankwoord naar Sander Schoon van Schoon Productie en Jeffrey Klappe van Sikkelerus. Zij stellen hun materialen en diensten, geheel belangeloos, beschikbaar voor dit prachtige initiatief."

Alle bewoners krijgen een uitnodiging en bingokaarten, zodat ze vanaf hun balkon mee kunnen spelen. De show is ook te zien via de computer of tablet op de Facebookpagina's van LangedijkerUitje en LekkerLangedijk. Voor deze kijkers is er een quiz. Wie het eerste twee vragen over Langedijk goed invult, valt ook in de prijzen. De prijzen worden beschikbaar gesteld door de organisaties zelf.

De buitenbingo begint om 15:30 uur. Het is absoluut niet de bedoeling dat hier mensen op af komen. Kijk mee via de livestreams.

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Langedijk Centraal? Belย 072 844 98 48ย of mail ons: info@langedijkcentraal.nl