Normaal gesproken landt een trauma- of Search And Rescue (SAR) helikopter op het parkeerterrein bij het AFAS stadion. De patient wordt vervolgens met een ambulance naar het Noordwest Ziekenhuis in Alkmaar gebracht. Maar wanneer het aantal patiënten snel toeneemt en het gaat om een besmettelijke ziekte is die extra schakel niet ideaal.

Daarom wordt op het parkeerterrein achter het ziekenhuis, aan de Metiusgracht , ruimte gemaakt zodat een helikopter daar kan landen. Er moeten twee bomen voor worden gekapt en wanneer de spreiding van Corona-patiënten op gang komt, zal het ook de nodige overlast veroorzaken voor de omwonenden. Het NWZ heeft hen dat al per brief laten weten.
Pin It
Bekeken: 3311x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/