Zondagochtend werd er een NL-Alert verstuurd met de boodschap toch vooral anderhalve meter afstand te houden. De ernst van de huidige situatie lijkt maar moeilijk tot een relatief grote groep mensen door te dringen. Natuurmonumenten ziet zich zelfs genoodzaakt een noodoproep via Twitter te versturen.

In het bericht meldt Natuurmonumenten: "onze natuurgebieden worden overspoeld met duizenden bezoekers. Dit is niet meer verantwoord! Dringend verzoek om naar huis te gaan of thuis te blijven. We snappen dat dit geen leuke boodschap is, maar wel nodig: GA NIET DE NATUUR IN VANDAAG! "

In de diverse lokale Facebookgroepen wordt ook met verbazing geconstateerd dat er nog steeds groepen mensen op straat zijn en dat in winkels weinig rekening wordt gehouden met de vereiste anderhalve meter afstand.
Pin It
Bekeken: 2327x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/