Er wordt vanuit de GGD niet langer gecommuniceerd hoeveel mensen in de Noord-Holland Noord besmet zijn met het Coronavirus. Sinds afgelopen vrijdag wordt het kaartje met het aantal bekende besmettingen per gemeente niet meer bijgewerkt. Navraag leert dat de GGD Hollands Noorden naar aanleiding van "alle ontwikkelingen en nieuw testbeleid" geen informatie meer geeft over besmettingen.

“Het nieuwe testbeleid betekent dat er nog sporadisch getest wordt”, is het antwoord op vragen daarover. Alleen mensen van 70 jaar en ouder en mensen met een indicatie voor een griepvaccinatie worden, bij klachten, nog getest. “We weten dus niet meer precies hoeveel mensen er in onze regio Corona hebben”, laat de GGD in een mail weten.

Wie toch wil weten wat de stand van zaken is, kan terecht op de website van het RIVM, waar nog wel een actuele kaart te zien is. Daarop is te zien dat er in Langedijk en Schagen inmiddels 4 besmettingen bekend zijn, in Heiloo 3, in Bergen en Heerhugowaard 1 en in Alkmaar 2.
Pin It
Bekeken: 2879x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/